Vil du vite mer?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Testimonials Ryggbok


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Få en ny balanse og opplev forbedring i ditt liv


Hjelp mot vondt i ryggen


av Stefan Hedman

Når du har fått vondt i ryggen lurer du kanskje på hva som gjorde at du fikk det. Du lurer sikkert på om du gjorde noe "galt". Kanskje du løftet noe tungt. Kanskje du tenker at du skulle gjort noe annerledes. Nå lurer du sannsynligvis på om det finnes hjelp å få, slik at du ikke trenger å ha vondt i ryggen mer.

Ofte kan det være enklere enn du tror å bli kvitt vondt i ryggen. Dette er fordi det ikke nødvendigvis må være noe galt med ryggen din, annet enn at det gjør vondt i ryggen. Det å ha vondt i ryggen er nemlig ofte et advarselstegn for noe annet.

Hvis du er heldig, kan det faktisk være slik at du kan bli kvitt ryggsmerter i løpet av minutter med mine metoder. Selv om du mener at smertene kommer fra en bestemt hendelse eller en bestemt diagnose, f.eks. lumbago, slitasje eller andre ting, kan metodene mine mot vondt i ryggen hjelpe - ikke alltid, men ofte.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan få hjelp til å bli kvitt problemet ditt med vondt i ryggen, kan du kontakte meg direkte på telefon. På denne måte kan vi sammen se om mine metoder kan være en effektiv hjelp for deg og din vonde rygg.


PS. Utover å kunne bli fri fra vondt i ryggen kan du også få hjelp mot andre typer av smerter og spenninger. Behandlingen kan også utføres på avstand pr. telefon. DS.

Tilbake til siden om ryggsmerter.


Ta kontakt
Hvis du vil bli kvitt problemet med vondt i ryggen og oppleve
en hurtig vei tilbake til en friskere rygg kan du bestille hjelp
gjennom å ringe Stefan Hedman, tel. 90 16 62 11.