Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Sjalusi;

få hjelp til å håndtere denne destruktive følelse.

Hvis du har problemer med sjalusi i ditt forhold eller etter et samlivsbrudd, vil det kraftig påvirke hvordan du har det i hverdagen. Sjalusi er en destruktiv følelse som effektivt tapper deg for energi.

Sjalusi kan være et like stort problem enten det er du selv eller din partner som er sjalu. Ofta kan sjalusi også være nært kopplet til sinneproblemer. Hvis man ikke gjør noe for å redusere sjalusien i forholdet vil det etterhvert bli uholdbart å leve i et slikt forhold. Å kvitte seg med sjalusien vil derfor ha positive konsekvenser for begge parter. Vanligvis er dette noe man må ha hjelp med fra noen utifra ettersom man ofte sitter fast i problemet.

Etter å ha fått hjelp til å blitt kvitt din sjalusi vil du oppleve at relasjonen har mulighet for å bli mye mer nær. Du vil også kunne oppleve en dypere trygghet sammen med partneren.

Ubearbeidet sjalusi kan også ha ødeleggende konsekvenser etter et samlivsbrudd. Sjalusien kommer til å binde opp energi, følelser og tanker til det avsluttede forholdet. Konsekvensen av dette er at det er vanskelig å komme seg videre. Hvis man innleder et nytt forhold tar man sannsynligvis med seg sitt gamle sjalusiproblem inn i det nye forholdet. Man opplever enten sjalusi i forhold til den nye kjeresten eller man fortsetter å være opptatt av hva som måtte kunne skje i livet til den forrige partneren.

Fortrinnsvis bør begge parter få hjelp gjennom terapi. Dette blant annet for å skape en felles forståelse for hva det er som ikke fungerer i samlivet. Det mest effektive er om hver og en bestiller en egen terapisession.

Hvis du vil vite mere om hvilken effekt behandlingen av sjalusi kan ha på ditt forhold, kan du ringe meg og få vite mer.

Tilbake til samlivssiden.

Tilbake til terapisiden.


Ta kontakt
Hvis du vil vite mer om hjelp mot sjalusi i ditt forhold eller
bestille en terapitime, kan du ringe Stefan Hedman,
tlf. 90 16 62 11.