Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Bokbestilling


Kurs


Testimonials

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Sinnemestringskurs

Nå har du mulighet for å komme på sinnemestringskurs allerede imorgen.

Enten du bor i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger kan du like lett komme deg på sinnemestringskurs og løse ditt problem.

Hvis du eller noen i din nærhet har søkt etter et effektivt sinnemestringskurs har du nå funnet frem til den beste løsningen på problemet.

Jeg holder et personlig, individuelt sinnemestringskurs bare for deg. Du får den totale oppmerksomheten og du slipper å lytte på andres problemer. I løpet av din sinnemstringskurs viser jeg deg bland annet hvordan du kan håndtere ulike situasjoner på en mer behagelig måte allerede før de blir vanskelige. Teknikkene du får lære på mitt sinnemestringskurs vil forandre det destruktive handlingsmønsteret som gjør at situasjoner iblant utarter.

Hvis du eller din partner har behov av et sinnemestringskurs kan det være det første skrittet til å få relasjonen til å fungere igjen.

Jeg vil lære deg effektive teknikker for sinnemestring som viser deg hvordan du kan håndtere ulike situasjoner på en mer behagelig måte. Ettersom sinne-episoder ofte oppleves å gå på autopilot, vil vi også omprogrammere din autopilot. Slik vil vi forandre det destruktive handlings-mønsteret som gjør at situasjoner iblant utarter. Dette for at du ikke skal måtte prøve å redde uheldige situasjoner mer, ofte uten å lykkes.

Med hjelp av mitt sinnemestringskurs vil du i løpet av noen timer oppleve at adferden i pressede situasjoner vil være forandret og du vil kunne håndtere situasjonen på en konstruktiv måte.

Mitt sinnemestringskurs er et unikt tilbud og gir den absolutt mest effektive hjelp du kan få når det gjelder sinnemestringskurs. Det finnes ikke noen annen sinnemestringskurs som gir et tilsvarende resultat på så kort tid.

Les om de utrolige resultatene som noen av mine klienter har opplevd som resultat av mitt sinnemestringskurs.

Så hva det skulle være verdt for deg og din familie at kunne bli fri fra dine problemer med sinne. Hva er din relasjon verdt for deg.

Hvis du vil vite mere om mitt sinnemestringskurs og effekten på ditt sinneproblem, kan du ringe meg Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 og få vite mere.

Ditt sinnemestringskurs skjer vanligvis per telefon. Derfor kan du meget enkelt ta et sinnemestringskurs akkurat da det passer deg. Du trenger ikke bruke noen reisetid og og du kan velge den tidpunkt som passer deg best. (Dag eller kveld.) 

Her kommer noen sitater om sinne.

Til terapisiden.

PS. Det spiller som sagt ingen rolle om du bor i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Du har like nære til ditt sinnemestringskurs. DS.


Ta kontakt
For å bestille tid for din personlige sinnemestringskurs,
eller få mer informasjon om sinnemestringskurs, kan du
ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 (gjerne på kveldstid).