Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Bokbestilling


Kurs


Testimonials

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Sinnemestring;

hjelp til å bli fri fra problemer med ukontrollert sinne.

Her er metoden for deg som vil kunne håndtere ditt sinne allerede imorgen.

Jeg hjelper personer som i ulike situasjoner har problemer med å mestre sitt sinne. Ofte er det noen konkret episode som plutselig gjør at de skjønner at problemet få sin løsning - nå eller aldri.

Hvis du eller noen i din nærhet sliter med problemer med sinnemestring har du nå funnet en løsning på problemet.

Jeg vil lære deg effektive teknikker for sinnemestring som viser deg hvordan du kan håndtere ulike situasjoner på en mer behagelig måte allerede før de blir vanskelige. Teknikkene vil forandre det destruktive handlingsmønsteret som gjør at situasjoner iblant utarter.

Hvis du eller din partner har problemer med sinnemestring kan en behandlingsøkt med sinnemestring være et første skritt til å få relasjonen tilbake på spåret igjen.

Med min metode vil du allerede i løpet av én behandlingsøkt oppleve at adferden i pressede situasjoner vil være forandret og du vil kunne håndtere situasjonen på en konstruktiv måte.

Den viktigste årsaken at metoden er så effektiv er at vi omprogrammerer din autopilot, den som tidligere av og til har vært ute av kontroll.

Situasjoner som tidligere har utartet på grunn av dine problemer med sinne vil utvikles og oppleves annerledes, hvilket styrker troen på at problemet vil bli ytterligere redusert i fremtiden.

Min behandling er et unikt tilbud og gir den garantert mest effektive hjelp du kan få når det gjelder sinnemestring. Det finnes ikke noen annen behandling som gir et tilsvarende resultat på så kort tid.

hvordan er det mulig at jeg kan hjelpe deg så raskt og effektivt?

Les om de fantastiske resultater som noen av mine klienter har opplevd som resultat av min metode for sinnemestring.

Bruk også noen minutter til å tenke igjennom hva det skulle være verdt for deg og din relasjon at, kanskje allerede innen en uke, kunne få denne hjelp til å bli fri fra dine problemer med sinne. Da kan du samtidig få en følelse av hva du synes din relasjon er verdt.

Hvis du vil vite mere om behandlingen og effekten på ditt sinneproblem, kan du ringe meg Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 og få vite mere.

Behandlingen skjer vanligvis per telefon. Det gir deg mulighet til å gjennomføre behandlingen uten å trenge reisetid og på en tid som passer til din livssituasjon. (Dag eller kveld.) 

Til sist noen sitater om sinne.

Til terapisiden.

PS. Hvis sinneproblemene utspiller seg i en parrelasjon kan det iblandt være best om begge parter gjennomfører hver sin terapisesjon. DS.


Ta kontakt
Når du vil bestille tid for å løse dine problemer med sinne,
eller få mer informasjon om hjelp til sinnemestring, kan du
ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 (gjerne på kveldstid).