Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Bokbestilling


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Ny metode for sinnemestring;

den raskeste veien ut av ukontrollert sinne.

Hvis du eller noen i din nærhet sliter med sinneproblemer har du endelig funnet frem til en behandling av ukontrollert sinne som gir deg en løsning av problemet.

Nå finnes en ny banebrytende metode for sinnemestring som vil la deg oppleve effektiv sinnemestring allerede i løpet av én behandlingsøkt. Dette høres kansje utrolig ut men du vil fort oppleve at det faktiskt er sant.

Metoden bygger på mine samlede erfaringer fra hva som ligger bak ukontrollert sinne eller raseri. I løpet av sesjonen får du bl.a. lære deg hvordan du kan håndtere dine energiubalanser, dine følelser og dine tanker før de rekker å dra deg inn i en situasjon du ikke ønsker.

Du får også hjelp til å programmere om din autopilot slik at du ikke trenger å krasjlande flere ganger. Etter behandlingen vil du tydelig oppleve hvordan sinnefølelsen preller av før den rekker å påvirke deg eller din omgivelse.

Denne behandling utføres kun av meg personlig og er et unikt tilbud som gir den garantert mest effektive hjelp du kan få når det gjelder sinnemestring. Det finnes ikke noen annen behandling som gir et tilsvarende resultat på så kort tid.

Behandlingen utføres vanligvis per telefon hvilket spar deg for både tid og reisekostnader.

Etter behandlingen kontrolleres at effekten er som ønsket slik at begge parter er trygge på at sinnemestringen fungerer optimalt.

Hvis du vil vite mere om hur effektiv behandlingen kan være, kan du ringe meg Stefan Hedman, og få oppgitt en referanse.

Tilbake til sinnemestringssiden.

Tilbake til siden om sinneproblemer.


Ta kontakt
Hvis du vil bestille ett terapipaket, eller få mer informasjon
om sinnemestring og hjelp mot ukontrollert sinne, kan du
ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 (gjerne på kveldstid).