Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Bokbestilling


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Sinnemestring innen noen timer;

den raskeste løsningen på problemet med ukontrollert sinne.

Hvordan går det an å løse et problem med sinnemestring som du kanskje har hatt i flere år?

Kanske det ikke går an. Så hva gør man da hvis man vil finne en rask vei ut av problemet med sinnemestring? Jo, man finner en løsning som gjør at problemet ikke lengre har forutsetninger for å eksistere.

En symbolsk beskrivelse av metoden er følgende: Tenk deg at du står i en myrmark ute i skogen. Da må du hele tiden passe på å sette føttene på riktig plass slik at du ikke synker ned i en vannhule eller mister balansen og faller. Hvis du blir stresset og vil flytte deg raskt vil du merke at det ikke er så enkelt hvis du vil holde deg tørr.

Så hvordan unngår man da å bli bløt så fort man blir stresset og man føler at man raskt må flytte seg et stykke? Forandrer man på myren? Bygger man en plate som man kan stå på? Skaffer man seg lange støvler? Hva tror du?

Svaret er enklere enn du tror. Man finner selvfølgelig veien opp til tørr og stabil fastmark. Når du står på fast mark trenger du ikke å være redd for å bli bløt når du blir stresset. Du trenger ikke å være urolig for å miste balansen. Og du trenger ikke la andre gå ut i myren for å kunne snakke med deg på dine vilkor.

Det jag viser deg i løpet av vår samtale er hvordan du kommer deg opp på fast mark. Da trenger du ikke lengre finne ut hvordan du skal stå stabilt ute i myren. Problemet eksisterer ikke lengre. Genialt?!

Hvis du vil vite hvordan du selv kan bli kvitt problemet med ukontrollert sinne, kan du ringe meg, Stefan Hedman. Du kan også få oppgitt en referanse.

Tilbake til sinnemestringssiden.

Tilbake til siden om sinneproblemer.


Ta kontakt
Hvis du vil bestille en tid for en session, eller få mer informasjon
om sinnemestring og hjelp mot ukontrollert sinne, kan du ringe
Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 (gjerne på kveldstid).