Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Bokbestilling


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Forbedring av dårlig selvfølelse;

hjelp til å få det lettere i livet.

Hvis du eller noen i din nærhet sliter med en dårlig selvfølelse kan vi tilby hjelp med å forandre den til å bli mer positiv.

En positiv selvfølelse er kanskje det som har størst betydning for hva du setter som mål i livet og for hvordan du vil komme til å lykkes med å få det som du vil i livet.

Med hjelp av effektive teknikker, blant annet NLP, kan vi allerede i løpet av en behandlingsøkt forbedre din selvfølelse betraktelig, slik at du får bedre muligheter til å oppnå det du ønsker i livet ditt.

Etter at din selvfølelse er styrket vil måten du opptrer på og reagerer på være forandret, og være mer hensiktsmessig for de ulike situasjonene du vil befinne deg i. Derved vil du også sende ut signaler som tiltrekker andre mennesker enn du har gjort tidligere.

Relasjoner

Enten du allerede er i et forhold eller du ønsker å treffe den riktige partneren for deg, har din selvfølelse alt å si for hvordan du opptrer og hvordan ting vil utvikle seg i livet ditt.

Du har sikkert opplevd at hvis en av partene i en parrelasjon har dårlig selvfølelse kan dette gi en ubalansert relasjon. For den som ønsker et mer balansert forhold kan dette oppnås hvis selvfølelsen til den "svakere" personen blir bedre. Det kan jeg hjelpe deg med.

Hvis du ikke er i et forhold, men ønsker å lettere kunne ta kontakt med personer du vil bli kjent med, har din selvfølelse en avgjørende betydning. Når du har den på plass vil dine tanker og handlinger ta deg i riktig retning i livet ditt.

Ønsker du mere detaljert informasjon om hvordan du kan få hjelp til å forbedre din selvfølelse - ta kontakt!

Tilbake til terapisiden.


Ta kontakt
Hvis du vil bli kvitt dårlig selvfølelse og bestille en terapisession,  
kan du ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11.