Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Ryggsmerter


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Indre rydding;

lar deg finne igjen din indre ro.

av Stefan Hedman

Tenk på hvordan det føles når du har det rotet i leiligheten din... Kanskje du har det vanskelig for å kunne slappe av og du innser (etterhvert) at noe må gjøres for at du skal kunne trives. Etter en økt med rydding føles alt så mye bedre og nå er du i stand til å slappe av.

Så hvordan tror du at det føles i kroppen din når du har det rotet inni deg selv; tanker som spriker i ulike retninger, svingende følelser og energier ute av balanse? Ikke så helt bra kanskje? Så når var den seneste gangen du gjorde litt rydding i ditt indre? Har du gjort det noensinne?

Eller hvis du er som folk flest, har du sannsynligvis aldri gjort det. Kanskje du ikke har tenkt på at man kan ha det rotet inni seg, og har ikke tidligere funnet måten du kan få mere orden i ditt indre.

Hva om noen tilbød seg å hjelpe deg med oppryddingen og kanskje kunne gi deg forslag til ommøblering i tillegg... Hvordan skulle det føles? Og hvordan skulle det føles etterpå, når du endelig kan slappe av i deg selv? Ønsker du å kjenne denne gode, avslappede følelsen i kroppen din? Eller tror du fortsatt at det du ser rundt deg er viktigere enn det som skjer inni deg?

Nå har du en gylden mulighet til å velge hvordan du vil ha det med deg selv fremover...

Hvem kan hjelpe deg?

Jeg, Stefan Hedman, har lang erfaring med å hjelpe mennesker med "indre rydding" og mental trening. Hvis du vil vite hvordan akkurat du kan få hjelp av meg, trenger du bare å ta kontakt, så tar vi en uforpliktende prat slik at du kan bli trygg på at dette vil hjelpe deg.

Personlig tilpasset hjelp

Jeg hjelper deg med å finne ut hva som er viktigst for deg å begynne med. Deretter bruker vi den fremgangsmåten som passer best akkurat for deg.

Effektive metoder

Med hjelp av NLP, Nevro Lingvistisk Programmering, kan vi få løst opp i "tankefloker" der du føler at du tenker de samme tankene om og om igjen. Vi kan også snu en negativ tenkemåte til automatisk å bli mere positiv.

Eller vi kan gjøre så at tankene dine fungerer på en måte som du ønsker deg. Du kan f.eks. få mere motivasjon, bedre selvbilde og bli mere optimistisk. Vi kan også hjelpe deg til å bli flinkere til det du allerede er flink til. Mulighetene er ubegrensede.

For den emosjonelle oppryddingen bruker vi ofte en metode som løser opp sterke følelser som du kan ha i forhold til spesielle ting. Metoden heter Bli Satt Fri Fort, BSFF, og er meget effektiv. Etter behandlingen kan du f.eks. tenke på ulike situasjoner og personer som tidligere har gått sterkt innpå deg uten at du lenger føler noe ubehag. Hvis du senere treffer personen som du har hatt problem med, vil du oppdage at forholdet føles mye lettere å håndtere.

Om du føler deg litt ute av balanse, energiløs eller har spenninger i kroppen, kan det tenkes at dine indre energier har stoppet noe opp.

Da kan vi løse opp energiblokkeringene dine, f.eks. med hjelp av healing, eller en metode kalt Energi-Frigjørende Teknikker, EFT. Etter at blokkeringene er oppløst vil du føle deg mere i balanse og mere avslappet. Fysiske spenninger slipper også taket. Du føler deg lettere og har en bedre relasjon til kroppen din.

Hvordan foregår behandlingen?

Fordelen med alle de ulike terapimetodene vi bruker er at du ikke trenger å fortelle noen detaljer om dine problemer. Det er tilstrekkelig at du tenker på det du vil løse opp. Metodene virker uansett.

Hvor lang tid tar en ”ryddeøkt”?

En ”ryddeøkt” i ditt indre tar 1 time og 45 min. Antall økter avhenger av hvor mange indre rom du trenger å rydde i og hva som finnes i rommene dine, men du vil føle en klar forskjell allerede etter en økt.

Eksempel på hva du kan få hjelp med: Ryggproblemer, nakkesleng, fibromyalgi, smerter, angst, fobier, kjærlighetssorg, stress, sosial usikkerhet, dyslexi, mobbing, flyskrekk, søvnproblemer, samlivsproblemer, avhengighet og en rekke andre ting.

Du kan også få hjelp med å forbedre dine sportslige prestasjoner, frigjøre din kreativitet og forbedre konsentrasjon og studieresultat.

Eller kanskje du ønsker å bli sosialt sikrere og forbedre din evne til å knytte nye kontakter.


Så hvordan vil du oppleve forandringen etter at du har fått ryddet i ditt indre?

Her er noen fordeler: Du får…

klarere tanker,
en mere avslappet kropp,
friere pust,
mere energi i hverdagen,
et sterkere immunsystem,
bedre helse,
bedre emosjonell balanse,
et mere harmonisk liv,
bedre relasjoner med familie, venner og kolleger,
en bedre relasjon til kroppen din,
et bedre sexliv

og en rekke andre positive forandringer som ikke fikk plass på listen.

Hvis du i tillegg har hatt fysiske plager vil du f.eks. oppleve at fysiske spenninger slipper og at rygg-, nakke- og skulder-smerter blir mindre eller forsvinner helt.

Tilbake til terapisiden.


Ta kontakt
Hvis du vil bestille en terapitime,
kan du ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11.