Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Ryggsmerter


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse

Mental trening med NLP;

en måte å oppdatere hjernens programvare.
av Stefan Hedman

For deg som arbeider mye med data, enten i ditt arbeid eller privat, vet du at du ønsker å oppdatere din programvare med jevne mellomrom. Det samme kan du gjøre med de programmer som hjernen bruker for å ta sine avgjørelser, som bestemmer hvordan du tenker og måten du gjør ting i livet.

Når fikk du senest korrigert de programmer som hjernen din bruker? Sannsynligvis har du aldrig fått korrigert dem, enkelt og greit for at du ikke visste det var mulig. Innen dataverden kan du sammenligne det med at du kjører et gammelt operativsystem, som kanskje henger seg med jevne mellomrom, og at du har gammel programvare som mangler en del funksjoner som du kan ha god nytte av.

Men "heldigvis" - det man ikke kjenner til savner man ikke. Etter at man oppdager forandringen lurer man kanskje på hvordan man kunde klare seg uten funksjonen tidligere.

Hos meg Stefan Hedman, kan du få vurdert hvordan dine mentale "programmer" fungerer. Deretter kan vi korrigere dem så at du fungerer mere hensiktsmessig etterpå. Allt dette gjøres med hjelp av NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Forandringen av programmenes funksjon er lettere enn hva det høres ut, men selvfølgelig må man være opplært i faget.

Det kanskje låter utrolig at det er mulig å forandre hjernens programmer, men du kan sammenligne det med forskjellen mellom første gangen du såg et programmeringsspråk, som kanskje såg ut som gresk, med når du hadde lært det og kunne forandre dine dataprogrammer nesten automatisk.

Når man først har lært seg hvordan hjernens programmer fungerer, er det faktiskt både enklere og raskere å programmere om hjernen enn å forandre et vanlig dataprogram.

Tilbake til mental trening.


Ta kontakt
Hvis du vil vite mer om hva en forandring av din hjernes
programmer kan hjelpe deg med eller bestille en time,
kan du ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11.