Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Kurs


Sinnemestringskurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny indre balanse


Mine kurs;

lær deg teknikker for å
oppnå
forbedring i ditt liv.

På mine kurs lærer du deg metoder for å kunne hjelpe deg selv. Du vil da være bedre forberedt til å kunne takle utmaningar og få et bedre fløde i livet.

Kurs i Sinnemestring
Hvis du er intressert i kurs i sinnemestring kan du slå på tråden og avtale tid for en individuell kurs på telefon. nDet er den mest effektive veien til å bli kvitt ditt sinnemestringsproblem.

Andre kurs i Norge
Hvis du er intressert i andre kurs kan du slå på tråden og få beskjed om hvilke kurser som planeres.


Selvhjelpskurs mot ryggsmerter
Jeg har utviklet et selvhjelpskurs mot ryggsmerter. Det er i bokform og lærer deg hvordan du ved å gjøre enkle øvelser kan løse opp dine smerter og i tillegg lære deg hvorfor smertene kommer.
Boken med selvhjelpsteknikkene er på norsk og heter "Frisk rygg - helt enkelt" og er skrevet av meg, Stefan Hedman. Du kan bestille boken her.


Kurs i stressmestring

Jag holder også bedriftsinterne kurs som lærer ut teknikker for stressmestring og avstressing. Disse kursene har blant annet som bieffekt at mangeårige muskelspenninger og smerter kan løses opp.

Ring mig for mer informasjon om disse kursene.


Informasjon om kommende kurs

Hvis du vil ha informasjon om kommende kurs når de planlegges kan du sende en e-post til mail@forbedring.no
Oppgi gjerne mobilnummer, ettersom vi ofte sender invitasjon pr. SMS. Alternativt kan du ringe eller sende ett sms til mobil
90 16 62 11.


Ta kontakt
Hvis du vil melde deg til et kurs eller bestille et individuelt kurs i sinnemestring, kan du ringe Stefan Hedman, tel. 90 16 62 11.