Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Ryggsmerter


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Healing (og fjernhealing);

retter opp ubalanser med hjelp av energioverføring.

Healing virker blant annet på fysiske problemer. Du kan for eksempel raskt få løst opp spenninger og smerter, f.eks. lumbago. I løpet av healingen vil du vanligvis konkret kjenne at ting skjer i kroppen.

Iblant kan utrolige ting skje ved hjelp av healing, for eksempel langvarige problemer som i løpet av minutter løser seg opp med vedvarende langtidseffekt. Se f.eks. følgende eksempel.

Hvis du sliter med emosjonelle problemer kan noen av disse også løses opp ved hjelp av healing. Du vil i løpet av en healing-session kjenne at problemfølelsen løser seg opp. Etterpå vil du merke at ulike problemer også har mistet sin betydning i livet ditt.

En av mine spesialiteter er å bruke healing for å åpne ditt hjerte. En slik hjerte-åpning vil kunne få en meget stor betydning for dine følelser i forhold til deg selv og andre. Du kan lese mer om dette her.

Healing kan også skje i form av fjernhealing, en healing som utføres på avstand. For noen høres kanskje dette som science fiction, men det virker og er effektivt. Dette støttes også av mange forskningsresultater. Når du selv føler healing-effekten på kroppen blir du enten skremt eller overbevist, men du bli neppe uberørt!

Til terapisiden.


Ta kontakt

Ring meg Stefan Hedman, hvis du vil bestille en healing-time
for å bli kvitt dine problemer, eller hvis du vil vite mer om
effekten av fjernhealing, tlf. 90 16 62 11.