Vil du vite mer?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Sinnemestring


Ryggsmerter


Testimonials Ryggbok


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Få en ny balanse og opplev forbedring i ditt liv

Friskere rygg;

hjelp fra vondt i ryggen til en lysere fremtid for ryggen din.

av Stefan Hedman

Når du har vondt i ryggen lurer du kanskje på hva som er feil med ryggen. Du skulle sikkert også ønske deg å få hjelp til en friskere rygg. Men ofte er det ikke noe feil med din rygg overhode mer enn at det gjør vondt i ryggen. Det vonde er oftest et varselsignal om noe annet.

En indikasjon på at det ikke er noe "feil med ryggen" som trenger å være årsak til smertene er at det vid undersøkelse av mennesker som er helt uten ryggsmerter finner man at de har like mye slitasje og disk-problemer som en befolkningsgruppe med ryggsmerter. Altså trenger ikke fysiske forandringer å bety at man måtte kjenne smerter i kroppen.

En annen indikasjon på at smerter ikke trenger å oppstå på grunn av at noe er "feil med ryggen" er at smertene ofte kan forsvinne innen løpet av minutter med mine metoder.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan slippe å ha vondt i ryggen i fremtiden, kan du kontakte meg direkte på telefon. Slk kan vi i felleskap finne ut om mine metoder kan være effektive for dig.


PS. Utover å kunne oppleve en friskere rygg kan du også få hjelp mot andre typer av smerter og spenninger. Behandlingen kan også utføres på avstand pr. telefon. DS.

Tilbake til siden om ryggsmerter.


Ta kontakt
Hvis du vil bli kvitt problemet med vondt i ryggen og oppleve
en hurtig vei tilbake til en friskere rygg kan du bestille hjelp
gjennom å ringe Stefan Hedman, tel. 90 16 62 11.