Vil du vite mere?

Ta kontakt nå.


Til hovedsiden
Terapi


Mental trening


Ryggsmerter


Kurs

 

 

 

 

 

 

 

Opplev forbedring i ditt liv og få en ny balanse


Bli Satt Fri Fort ;

løser opp gamle emosjonelle problemer.

Bli Satt Fri Fort (BSFF) er en effektiv metode for å løse opp emosjonelle problemer. Metoden løser også opp problemer som kommer seg av opplevelser tidligere i livet. Etter å ha lært metoden, på kurs eller i løpet av en terapisesjon, kan du selv bruke BSFF for å løse opp i dine problemer.

BSFF er en meget effektiv terapimetode som også fungerer meget godt for egenterapi. Metoden brukes for å eliminere de negative emosjonelle røttene og selvbegrensende trossystemene som ligger lagret i underbevisstheten. Disse uoppløste negative emosjonene og trossystemene skaper og bevarer psykologiske og fysiske symptomer som kan lede til uhensiktsmessig livsinnstilling, mentale, emosjonelle, fysiske, og spirituelle problemer, inklusive medisinske, og helseproblemer. Disse problemene oppløses med hjelp av BSFF.

BSFF arbeider på en dyp psykologisk nivå og håndterer målbevisst de uoppløste emosjonelle røttene og tros-systemene som arbeider automatisk i underbevisstheten. Hver BSFF behandlingsprosedyre tar samtidig bort alle disse røttene, for hvert problem.

BSFF påvirker direkte de underbevisste prosessene som etablerer og utløser svekkende og uhensiktsmessig fungerende reaksjoner. Metoden eliminerer raskt og forsiktig problemer, også når du ikke vet hva som forårsaker dem. Alt som trengs er at du blir klar over et "problem" med bevisstheten og gir din underbevissthet besked om at du vil løse opp problemet. Du trenger ikke en gang å fokusere oppmerksomheten på problemet under behandlingsprosedyren.

Til terapisiden.


Ta kontakt
Hvis du vil bestille en terapitime, eller vite mer om BSFF,
kan du ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11.